Camperlife.eu Theo en Corrie Keek

Over Ons

Live your dream
Don’t dream your life

Na acht jaar vakantie in de camper, waarvan de laatste twee jaar in onze prachtige FRANKIA, wordt onze droom werkelijkheid. Vanaf eind maart/begin april 2010 gaan wij voor onbepaalde tijd, samen met poesje Shifa, in onze camper door Europa reizen.

Zodra wij op pad zijn, proberen wij regelmatig onze avonturen en foto’s op deze site te plaatsen zodat wij voor belangstellenden te volgen zijn op onze tocht. Voor het echter zover is, wacht ons nog een gigantische klus: het opruimen van ons mooie huis. Een raar idee om binnenkort niet meer daar te wonen waar het meer dan 26 jaar ons plekje was. Maar de reden waarom is natuurlijk fantastisch en daar hebben we reuze veel zin in.
Van onze kinderen kregen we een tegeltje met een zeer toepasselijke spreuk: “Dream it. Wish it. Do it”. We hebben er al jaren over gedroomd en gewenst dat onze droom uit zou komen, dus we gaan het zeker doen nu we de kans krijgen!

 

JUNI 2013
We zijn inmiddels drie jaar onderweg. Ons fijne huis op wielen brengt ons overal waar we willen. Het  "camperlife"  bevalt ons steeds beter. We hebben geen moment spijt gehad van onze beslissing om na 40 jaar te stoppen met werken en te gaan reizen. Edgar en Marloes hebben hun plekje helemaal gevonden in  "ons"  huis in Eefde dat nu alweer een tijdje van hun is.
De afgelopen drie jaar hebben we veel gedaan en veel gezien. Uiteraard blijven er nog veel wensen over. Een mensenleven is tenslotte te kort om al het moois in Europa te kunnen zien. En ..... bij Europa is het niet gebleven. We hebben de oversteek naar Afrika (Marokko) gemaakt. We hebben de afgelopen winter genoten van een totaal andere cultuur dan de onze, van de prachtige natuur en van de zomerse temperaturen in een land met vriendelijke en gastvrije mensen. Poesje Shifa heeft vanaf het dashboard veel verschillende dieren voorbij zien komen: van elanden en rendieren in Zweden tot dromedarissen in Marokko. Ze bekijkt het allemaal rustig. Hoewel ze zich in de camper volkomen op haar gemak voelt, wil ze alleen bij vergissing een keer naar buiten. Ze heeft het niet zo op die grote, boze buitenwereld.

Wij zijn dankbaar dat wij in een goede gezondheid onderweg kunnen zijn en op deze fantastische manier van het leven mogen genieten. We hopen nog vele jaren te mogen reizen samen met poesje Shifa. Onze belevenissen en foto's blijven we minstens éénmaal per maand op onze site plaatsen.

Reacties (1) Trackbacks (0)
  1. Leuke foto! Ben benieuwd hoe Shifa het reizen gaat vinden!


Leave a comment

*

Nog geen trackbacks.