Camperlife.eu Theo en Corrie Keek

30jun/180

Nederland

Juni is een erg drukke maand. We hebben nog steeds de nodige dingen te regelen en lang niet alles gaat van een leien dakje. Daarnaast is er heel veel gezelligheid. We gaan van Deventer naar Apeldoorn, van Winterswijk, ’s-Heerenberg naar Gaanderen, Amersfoort en Rozendaal. We krijgen een app: buggy-Ben is in Nederland en gelukkig is er nog een plekje in de agenda om bij Slot Loevestein af te spreken.
Vervolgens reizen we af naar Vianen waar we Gerda/Jan en Mirjam/Fred treffen om onze gezamenlijke reis naar Tsjechië voor te bereiden. Met de voorbereiding zijn we snel klaar. Wanneer en van welk punt vertrekken we en waar zal de eerste stop zijn? We zijn er snel uit – verder zien we wel hoe het loopt. We vermaken ons prima. We gaan naar de markt, maken een stadswandeling, gaan bier proeven en genieten van de optocht van oldtimers die door Vianen rijdt. Holly en Nico komen ons een dagje gezelschap houden.

Beregezellig allemaal maar wel intensief. En we hebben nog wat reserves nodig want er staat nog meer op ons programma. Bovendien krijgt de koelkast kuren, dus: weer een klusje. We moeten naar Alphen aan de Rijn om het te laten fixen. Gelukkig is er weinig aan de hand: de gasinspuitnozle zit verstopt dus het euvel is snel verholpen. Behalve het schoonhouden van het branderblokje weet Theo nu ook dat hij hier zelf op kan letten.
Via een afspraak in Brummen komen we weer bij Edgar en Lore terecht. Het is inmiddels 22 juni; we blijven letterlijk logeren. Van het glanzende jasje van de camper, van de oppimp van de camper vorig jaar mede ter bescherming van de camper, is weinig meer over. Daarvoor hebben we niet zoveel geld betaald! De firma Kolsté in Winterswijk snapt er niets van; de camper gaat enige dagen naar het bedrijf zodat men kan kijken wat er aan de hand is en om, hopelijk, het probleem op te lossen. Voor de tweede keer in een aantal weken zijn we dakloos. Gelukkig dat we in zulke gevallen bij beide kinderen terecht kunnen.

De camper komt als nieuw terug uit Winterswijk hetgeen tevens het einde van onze logeerpartij betekent. Als de koek in Eefde op is gaan we naar Sigrid en Nick. Sigrid en Corrie verdwijnen een dag in de sauna . De volgende dag is het jaarlijkse Woetstok-festival waar we met z’n zessen, inclusief de ouders van Nick, naar toe gaan. Het wordt een middag en avond vol muziek; tussendoor gaan we bij de Italiaan uit eten. Sigrid en Corrie gaan nog een dagje winkelen en daarna is onze tijd in Nederland om. Het was een drukke tijd met veel geregel maar met ook heel veel gezellige momenten.

We gaan naar het met Gerda/Jan en Mirjam/Fred afgesproken verzamelpunt om aan een gezamenlijk reisje naar het Boheems Paradijs in Tsjechië te beginnen.

Gearchiveerd onder: Nieuws Laat een reactie achter
Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Leave a comment

*

Nog geen trackbacks.